Go4Lease, autoleasing die een omweg waard is!

Hebt u al eens gedacht aan leasing voor particulieren?? Arval en AG slaan de handen in elkaar om u een volledige en kwaliteitsvolle formule te bieden! 

Leasing voor particulieren, ook iets voor u!

Autoleasing voor persoonlijk gebruik of Private Lease kent meer en meer succes. Particulieren geven meer en meer de voorkeur aan gebruik dan aan eigendom.

Deze oplossing zorgt voor uw mobiliteit in alle comfort, 24 op 24 en 7 op 7. Uw betaalt een regelmatige vaste uitgave zonder extra verrassingen met de zekerheid dat alle diensten voor een zorgeloos gebruik van uw wagen inbegrepen zijn.

Wat is Go4Lease?

Partnerschap tussen specialisten

Arval en AG, twee ondernemingen die thuis zijn op de Belgische markt, slaan de handen in elkaar om u een volledige en kwaliteitsvolle formule te bieden:

  • een optimale financiering die de huur van uw wagen omvat en de andere kosten (zomer- en winterbanden, taks op de inverkeerstelling en verkeersbelasting, onderhoud…);
  • verzekeringen op maat van uw behoeften.

De wagen die bij u past

Bij Arval kiest u uw toekomstige wagen in een catalogus. Daarna personaliseert u hem met opties in functie van uw smaak, budget en behoeftes.

Een ruim aanbod flexibele verzekeringen

AG biedt u kwaliteitsvolle verzekeringen (BA Auto, Multirisk en Stoffelijke schade, bijstand 24u/24 in geval van ongeval of lekke band…) die u kunt combineren met andere zeer interessante waarborgen in verschillende formules naargelang uw profiel. Bijvoorbeeld:

  • Top Ongevallen: bescherming van uw gezin die alle types ongevallen met lichamelijke letsels in het privé-leven dekt, wereldwijd.
  • Providis Globale Rechtsbijstand: een allesomvattende rechtsbijstandverzekering voor heel het gezin met dekking in 10 juridische domeinen (brand, auto…);
  • Top Mobility & Travel Assist: een enkele verzekering om een heel jaar bijstand te genieten voor uw gezin, hoe u u ook verplaatst, in België en wereldwijd;

Sluit u twee of meer contracten af bij AG?
Dan kunt u genieten van de voordelen voor Totaalklanten op het vlak van schade, premiekorting...

Klik op deze link voor meer info. Ik neem uw dossier graag ter harte.